Automat T.N. logoPremier vanjska sirena

Na temelju potpuno opremljene Premier Elite Odyssey sirene, Premier Odyssey E zvučni i vizualni alarm signalni uređaji su savršeni za zaštitu prostora koji zahtijevaju maksimalnu sigurnost.

Opširnije...

Perimeter detektor

Premier serija nudi niz inteligentnih uređaja za otkrivanje perimetra. S mogućnošću akustičnog i vibracijskog otkrivanja, Premier serija perimeter detektor nudi dodatnu sigurnost otkrivanjem uljeza prije ulaska u zaštićene prostore.

Opširnije...

Premier proširivači

Premier proširivači nude lokalno ili udaljeno proširivanje zona za Preimer kontrolne panele. Idealni su za profesionalne instalacije srednje veličine. Lagano se konfiguriraju i pružaju pouzdanu i efektnu opciju za proširivanje sustava.

Opširnije...

Premier tipkovnice

Niz visokih performansi LCD i LED tipkovnice s intuitivnim rukovanjem, ergonomski dizajn, pozadinsko osvjetljenje tipki i niz inovativnih značajki. Premier serija tipkovnice nudi iznimnu funkcionalnost za široku paletu aplikacija i može se koristiti s Premier serijom i Premier Elite serijom kontrolnih ploča.

Opširnije...

Premier upravljačke ploče

Kontrolni panel s velikom mogućnošću konfiguracije i komunikacije namjenjen za instalacije srednje veličine koje zahtijevaju profesionalna rješenja.
Zahvaljujući mnoštvu programskih opcija i konfiguracijskih postavki, mogu se kvalitetno prilagoditi za ugradnju u objekte različitih razina zahtjevnosti.

Opširnije...