Automat T.N. logoZa potrebe radova na visini  nudimo mogućnost dvije opcije najma dizalica s vozačem koje su pogodne za čišćenje (pranje) fasada i prozora, postavljanje električnih instalacija i svih vrsta rasvjete, ugradnje i servisiranje klima uređaja, postavljanje reklamnih panoa, rezanje grana, uređivanje izloga, blagdansko ukrašavanje visokih prostora uređivanje izloga i  slično.

Najam dizalice s vozačem do 9 metara

Vučna dizalica s autokošarom Matilsa Parma 9 za rad do visine 9,5 metara

  • Dimenzije košare / platforme 0,60 x 0,60 m
  • Pogon na baterije ili 220V
  • Homologizirana za jednu osobu
  • Težina 675 kg
  • Opremljena ručnim stabilizatorima
  • Širina poluosovine 0,75 m
  • Širina s postavljenim stabilizatorima 2 m
  • Duljina s postavljenim stabilizatorima 4,13 m

Idealnaza zatvorene i skučene prostore zbog malih dimenzija i električnog pogona (nema ispušnih plinova)Dizalica MATILSA PARMA 9 sa strojarem - vozačem ( obračun po satu )

  Cijena bez PDV-a Cijena s PDV-om
Prvi radni sat dizalica + vozač 200,00 kn 250,00 kn
Svakih dodatnih 30 minuta 100,00 kn 125,00 kn

Minimalna narudžba je 1 radni sat.       
Nakon prvog radnog sata minimalna obračunska jedinica je 30 minuta

Napomena:
Rad praznikom, nedjeljom i noćni rad od 20:00 do 6:00 naplaćujemo 220,00 kn/sat + PDV.
Minimalna narudžba 2 radna sata.
Cijena od 220,00 kn/sat + PDV vrijedi do 5 radnih sati, svaki dodatni sat (nakon 5 odrađenih radnih sati) naplaćujemo 180,00  kn/sat + PDV.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.