Automat T.N. logoNajprodavanije Veritas kontrolne ploče su idealne za stambene i komercijalne aplikacije određene dobitnom kombinacijom jednostavnosti, pouzdanosti i lakoćom korištenja. Uz intuitivno korisničko sučelje, ergonomski i inovativan dizajn lako je prepoznati zašto su Veritas kontrolne ploče već zaštitile milijune ljudi.

Veritas 8 Compact
Tanak, diskretan samostojeći kontrolni panel. Ima osam potpuno programabilnih zona i prihvaća do 6 udaljenih tipkovnica.

Veritas 8
Najprodavaniji samostojeći kontrolni panel. Ima osam potpuno programabilnih zona i prihvaća do 6 udaljenih tipkovnica.

Veritas R8
Najprodavaniji kontrolni panel sa udaljenom tipkovnicom. Ima osam potpuno programabilnih zona i prihvaća do 6 udaljenih tipkovnica.

Veritas R8 Plus
Veritas R8 s dodatnim značajkama uključuje EOL ožičenje sučelja komunikatora, prihvaća Veritas Excel LCD tipkovnice.

Veritas Excel
Sve značajke Veritas R8 Plus uključuju LCD tipkovnice za još lakše programiranje i rad.

Obilježja & značajke

8 programabilnih zona plus tamper
Sve Veritas upravljačke ploče imaju 8 potpuno programabilnih zona plus dodatni tamper. Svaka zona djeluje u bilo kojoj od 8 različitih zona i osigurava iznimnu fleksibilnost sustava.

8 kanalno sučelje komunikatora sa linijskim monitorom
Uz ugrađeno 8 kanalno sučelje komunikatora Veritas Excel & Veritas R8 Plus mogu se koristiti u kombinaciji s drugom signalnom opremom u skladu sa alarmom.

Univerzalna platforma za programiranje
Svaka kontrolna ploča Veritas koristi istu intuitivnu programsku platformu kao ostatak Veritas serije, osiguravajući brzo upoznavanje proizvoda.OBILJEŽJA I ZNAČAJKE

ModelVeritas 8Veritas 8 CompactVeritas R8Veritas R8 PlusVeritas Excel
8 programabilnih zona plus tamper (m/ft)
8 kanalno sučelje komunikatora sa linijskim monitorom      
Servisni tajmeri (programabilni)
Postavljanje dijelova 2 2 2 4 4
Programabilne pristupne šifre 2 2 2 8 8
Tipkovnica PA opcija (stisnuti 3 i 9 zajedno)
Prihvaća do 6 udaljenih tipkovnica LED LED LED LED/LCD LED/LCD
Opcija brzog podešavanja-jedan gumb
Walk test mode
Zapis rada inženjera 7 7 7 250 250
Key Switch pogodnosti
Djelovno postavljanje tihong tona pri ulazu
EOL zona ožičenje      

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.