Automat T.N. logoNiz visokih performansi LCD i LED tipkovnice s intuitivnim rukovanjem, ergonomski dizajn, pozadinsko osvjetljenje tipki i niz inovativnih značajki. Premier serija tipkovnice nudi iznimnu funkcionalnost za široku paletu aplikacija i može se koristiti s Premier serijom i Premier Elite serijom kontrolnih ploča.

RKP4/8/16
4, 8 i 16 zona LED daljinska tipkovnica kompatibilna sa Premier serijom kontrolnih panela.

RKP8Plus/16Plus
8 i 16 zona LED daljinska tipkovnica sjedinjuje se u 2 EOL zone, kompatibilne sa Premier serijom kontrolnih panela.

LCD / LCDP
Daljinska tipkovnica sa standardnim LCD zaslonom od 32 znaka. Sadrži dvije DP ili EOL zone i 1 programabilni izlaz. LCDP značajke u built-in blizinskom čitaču.

LCDL / LCDLP
Ima sve značajke LCD/LCDP plus veliki 32 znakovni LCD i zvučni izlaz s mogučnošću programiranja glasnoće izlaza. LCDLP ima ugrađeni blizinski čitač.OBILJEŽJA I ZNAČAJKE

ModelRKP 4/8/16RKP 8 Plus/16LCD/LCDPLCDL/LCDLP
Kompatibilnost s Premier Elite serijom    
Kompatibilnost s Premier serijom
Displej LED LED Green LCD Green LCD
Tipke sa zvukom
Pozadinsko osvjetljenje
Dodatne zone   2 2 2
Programirajući izlazi     1 1
Dodatni zvučnici      
Opcija blizinske tipkovnice     LCDP LCDLP
EN 50131-1 Grade2 Grade3 Grade3 Grade3
EN 50131-3 Grade2 Grade3 Grade3 Grade3

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.