Automat T.N. logoPremier proširivači nude lokalno ili udaljeno proširivanje zona za Preimer kontrolne panele. Idealni su za profesionalne instalacije srednje veličine. Lagano se konfiguriraju i pružaju pouzdanu i efektnu opciju za proširivanje sustava.

Premier 8X
Daljinska zona proširivača za korištenje s Premier serijom kontrolnih panela. Pruža dodatnih 8 programabilnih EOL zona, dva programabilna izlaza i izlaz zvučnika pogonskog sklopa s programabilnom kontrolom glasnoće.

Premier 8XE
Lokalni priključak zona proširivača za korištenje s Premier serijom i Premier Elite 24 kontrolnim pločama. Pruža dodatnih 8 programabilnih EOL zona.OBILJEŽJA I ZNAČAJKE

ModelPremier 8XPremier 8XE
Kompatibilnost sa Premier Elite serijom   •††
Kompatibilnost sa Premier serijom
Dodatne zone 8 8
Dodatni izlazi 2  
Pogonski sklop zvučnika  
Udaljeni žičani  
Priključak  
EN 50131-1 Grade2 Grade2
EN 50131-3 Grade2 Grade2
†† Samo Premier Elite 24

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.