Automat T.N. logoPremier Elite Odyssey kombiniraju visoku izlaznu zvučnu i vizualnu alarm signalizaciju s EN Grade 3 razinom dijagnostike i praćenjem kvarova. Dizajniran za visoko rizične situacije, Premier Elite Odyssey sirene su dostupne u različitim oblicima za različite potrebe.

 • 115 dB dupla Piezo sirena
 • IP65 zatvoreni elektronički modul
 • Tamper za zid, poklopce i vijke
 • Napredna mikroprocesorska tehnologija
 • Patentirani inženjerski Hold-off Mode
 • Nadgledanje baterije sa prikazom greške
 • Izmjenjiva LED indikacija
 • Konstrukcija od polikarbonata
 • Dostupno u različitim bojama
 • Ispis na ekranu
 • EN50131-1, EN50131-4 Grade 3 Class IV

Obilježja i značajke

Niska potrošnja (LC)
Odabir trenutno niskog načina omogućava izvlačenje struje iz upravljačke ploče kako bi se omogućila instalacija dodatnih vanjskih sirena.

Trostruki tamper detektor
Tamper za zid, poklopce i vijke pruža maksimalnu sigurnost. Texecom’s osigurava pouzdanost uz izvrsne reakcije. Tamper za vijak je najraniji pokazatelj neovlaštenog pristupa jedinici.

IP65 zatvoren elektronički modul
Napredni elektronički modul je zaštićen čvrstim unutarnjim poklopcem sa unutarnjom izolacijom. To povećava zaštitu od prašine i vlage, brtvenje IP65 omogućava dugotrajno izlaganje oštrim uvjetima okoline bez ugrožavanja performansi ili funkcionalnosti.

Patented Engineer Hold-off Mod
Prilikom puštanja napajanje Hold-off Mod je automatski aktivan, sprečavajući sirenu da se oglasi sve dok se tamperi ne zatvore.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.