Automat T.N. logoRicochet monitor
Najnapredniji dijagnostički alat je PC-based Ricochet monitor softver. Kad se instalira ovaj softver na laptop te spoji sa Ricochet-om i bežičnim proširivačem, pruža veću vidljivost i kontrolu nad bežičim performansama sustava nego ikada prije.Iz jednostavnog izbornika stanje svih uređaja je dostupno na prvi pogled. Atributi uređaja mogu biti konfigurirani i distribuirani preko mreže u sekundi zahvaljujući inovativnom ‘globalnom istraživanju” u funkciji koja komunicira na svim uređajima trenutno.

Ono gdje se Ricochet monitor softver stvarno ističe je grafički prikaz mreže / umrežavanje sustava. Sustav doslovno ‘oživi’ kada je grafička funkcija odabrana.

Svaki uređaj se prikaže na ekranu u stvarnom vremenu postavljen tako da komunicira preko mreže. Odmah je vidljivo koje rute komunikacijskih signala su uzete i prikazane su ukupne performanse mreže.
Sa snagom grafičko korisničkog sučelja čak i kompleksni sustavi mogu se dijagnosticirati jednostavno.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.