Automat T.N. logoPredstavljamo sljedeću generaciju bežične sigurnosti, TEXECOM nova Ricochet mreža za umrežavanje bežične tehnologije donosi više performansi nego bilo koji drugi bežični sustav sigurnosti.
Ricochet omogućava bežičnim uređajima primati i ponoviti bežične prijenose sa drugih uređaja. Veličina, skalabilnost i raspon cijelog sustava produžava bežičnu signalizaciju, te više nije ograničena na point-to-point komunikaciju.LAKŠE - Jednostavno za namjestiti, lako za instalirati
PAMETNIJE - Inteligentni sustav je pouzdan sustav
UDALJENIJE - Veći raspon donosi veću zaštitu

Ricochet MT2 pruža sljedeće izvanredne dodatne značajke:

Veća nadogradivost
Premier Elite kontrolni panel može prihvatiti više Ricochet MT2 bežičnih proširivača povećavajući kapacitet bežičnim uređajima na svakoj ploči.

Veći broj bežičnih daljinskih privjesaka za ključeve
Sa Ricochet MT2 i Premier Elite kontrolnih ploča su daljinski za ključeve sada dodijeljeni korisnicima i više ne zauzimaju mjesta na bežičnim proširivačima.

Novi hibridni način štednje
Hibridni način rada pruža najbolje od oba svijeta povećanjem odgovornosti uređaja i smanjenjem potrošnje energije. U ovom načinu rada, uređaji su isključeni kada je sustav deaktiviran, a aktivira se kada je sustav aktiviran. Funkcija promjene se odvija u nekoliko sekundi.

Novi tipovi uređaja
Hibridna mogućnost uštede energije je omogućila olakšano opažanje uređajima Premier Elite DT-W. Ovaj bežični detektor dvostruke tehnologije ima sve performansne karakteristike koje odobrava Premier Elite DT, a u Ricochetu je omogućen u bežičnom obliku. U Ricochet modulima je razvijen ulaz/izlaz koji omogućava bilo kojim bežičnim uređajima da puste signal preko Ricochet mrežnog sustava.

Novo pojednostavljeno programiranje
Programiranje i puštanje u pogon je pojednostavljeno integriranjem bežičnih postavki izravno u Premier Elite kontrolne ploče. Bežični uređaji mogu biti dodani ili uklonjeni iz sustava izravno pomoću izbornika zone programiranja. Bežični daljinski za ključeve mogu se dodati ili ukloniti izravno iz izbornika korisničkim programiranjem.

Dijagnostika
TEXECOM Wintex slanje/ preuzimanje softvera sada je integriran s Ricochet monitorom omogućavajući udaljenu dijagnostiku za bežične performanse sustava . Uređaji zona izdvajanja prikazani su unutar Ricochet monitora dijagnostičkog paketa, gdje je sustav procjene još lakši i intuitivniji za korištenje.

“Najviše ocjenjen alarmni sustav koji smo ikad testirali!” Benchmark July 2012 issue.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.