Automat T.N. logoPolitika privatnosti

Objavljeno: 25.05.2018.

Automat-tn d.o.o. se u potpunosti pridržava Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti osobnih podataka, a ovom izjavom želimo Vas informirali o svrhama i načinu na koji prikupljamo i obrađujemo osobne podatke posjetitelja.

Opširnije...

O nama

AUTOMAT-T.N. d.o.o. je tvrtka utemeljena 2001. godine.
Već dugi niz godina bavimo se antenskim sistemima i kabelskom TV, te uslugom ugradnje portafona.
Održavamo antenske i portafonske instalacije za više upravitelja stambenih zgrada u Zagrebu.
Kooperanti smo i izvođači radova za najvećeg kabel operatera u Hrvatskoj - B-net.

Od 2008. godine nudimo i veleprodaju portafonske opreme FERMAX koja je jedna od tri vodeće tvrtke u svijetu, čiji smo ujedno i zastupnici.

Od 2010. godine smo ovlašteni za izvođenje, nadzor i projektiranje tehničke zaštite (alarmi, video nadzor, kontrola pristupa). Te smo uveli i prodaju opreme za video nadzor i alarme.

Premier Elite 48-W

iLoft Video

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.