Automat T.N. logoCityline Classic

CityLine Classic je klasični, bezvremenski audio i video panel primjenjiv kako u samostalnim objektima tako i u zgradama..
Njegove odlike su prepoznatljiv dizajn koji karakteriziraju zaobljene linije, pouzdanost, kvaliteta i svestranost u primjeni.

CityLine ClassicPostoji 8 kontinuiranih serija profila koji su iste širine, no različitih visina i kapaciteta tipki pa samim tim i priključaka.

OSOBINE

  • Paneli su izrađeni od vrlo otpornog eloksiranog aluminijskog profila zbog čega su otporni na  sve vremenske uvjete. Vodonepropusna brtva od pjenaste gume na zadnjem dijelu panela osigurava savršeno prianjanje panela na zid istovremeno sprječavajući prodiranje vode u unutrašnjost. Nakon instalacije vijci su skriveni a nalaze se na vrhu i na dnu panela.
  • Metalna tipkala imaju zaobljeni oblik u skladu sa zaobljenim profilom panela. Ovisno o modelu panela, tipkala se mogu nalaziti s jedne ili sa obje strane svakog reda.
    Kada je tipka pritisnuta čuje se zvučni signal kao potvrda. Tipke su zaštićene debljim slojem kroma kako ne bi došlo do oštećenja zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.
  • Na panelima pored tipki nalazi se prostor za unos imena stanara i broja stana, kao i prekidač za svjetlost za noćne uvjete.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.