Automat T.N. logoSmile monitor

Novi FERMAX-ov monitor u boji s TFT zaslonom , Smile, novo je video iskustvo u području portafona.
Uz dizajn koji omogućava njegovu savršenu integraciju u bilo koje okruženje, napredno upravljanje, hands - free komunikaciju, visoke video performanse i izrazito olakšanu upotrebu, ovaj monitor je naprosto "cool".

Smile monitorSmile je rezultat spoja profinjenog dizajna, napredne tehnologije i kvalitetno uočenih potreba korisnika.

TFT zaslon i kapacitivne tipke zaštićene su vrlo otpornim, prozirnim polikarbonatom.

Smile monitor omogućava komunikaciju s vanjskim panelom, otvaranje vrata, te snimku posjetitelja na vrlo kvalitetnom TFT zaslonu u rezoluciji 800 x 480.

Smile dolazi u dvije različite veličine zaslona - 7 ili 3,5 inča, a pogodan je za površinsku ugradnju ili ugradnju u sam zid. U prvom slučaju monitor odstupa 20 mm od površine zida, a kod opcije ugradnje vidljiv profil je samo 4 mm.

Za Smile se može slobodno reći da je trijumf jednostavnosti i elegancije. No, on je također i uspjeh tehnološke sofisticiranosti, i s pravom se može reći da je njegova najveća vrlina mogućnost da korisnik složenim funkcijama i visokim performansama upravlja na jednostavan način, koristeći jednostavne intuitivne geste.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.