Automat T.N. logoLoft monitori

Loft monitor sa slušalicom je najprodavaniji Fermaxov model. Izrađen je od visoko kvalitetne ABS plastike s teksturom koja je jednostavna za održavanje, dok ujedno pruža ultraljubičastu zaštitu.

Loft monitoriLoft monitor može biti u boji, c/b  ili sa memorijom. Može se montirati na zid, no postoji mogućnost dodatnih opcija poput stolnog nosača, kao i dekorativnih okvira za slušalice ili monitor.
U slučaju montaže na zid, ima ugrađen magnet koji osigurava sigurno odlaganje slušalice.

Po primitku poziva automatski se pojavljuje slika na zaslonu. Podizanjem slušalice ostvaruje se komunikacija s vanjskim panelom. Pritiskom na odgovarajuću tipku otvaraju se vrata a slika nestaje sa zaslona par sekundi nakon odlaganja slušalice.

Pomoću višefunkcijskih tipki može se aktivirati / deaktivirati komunikacija s vanjskim panelom, otvoriti vrata, pokrenuti glavna kamera.

Sustav sadrži još i dodatne funkcije kao što su svjetlost na stubištu, otvaranje drugih vrata, panični poziv i sl.
Uređaj posjeduje i digitalni izbornik za podešavanje glasnoće, izbor zvona, osvjetljenja, kontrasta i sl.
Uključena je i mogućnost prilagodbe osobama sa slušnim poteškoćama.

LOFT Telefon je prilagođen za ugradnju u audio kitove, a služi za komunikaciju s vanjskim panelom. U proširenoj verziji moguća prilagodba za upotrebu osobama sa slušnim poteškoćama.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.