Automat T.N. logoiLoft monitori
Ekskluzivni, elegantni, kompaktni i tanki hands-free video monitor u boji.
Njegov osnovni model izrađen je od prozirnog polikarbonata, ima audio izlaz, višefunkcijske gumbe i TFT zaslon vrhunske kvalitete i jasnoće prikaza.

iLoft monitorProizvodi se u dvije verzije - ugradbeni i nadžbukni a dostupna je i mogućnost odabira boje maske između crne, bijele, srebrne i šampanj boje..

Integrirana digitalna audio tehnologija osigurava visoku kvalitetu hands-free komunikacije bez ikakvih smetnji.

SVOJSTVA

Po primitku poziva, automatski se pojavljuje slika na monitoru. Pritiskom na gumb slušalice može započeti komunikacija s vanjskim panelom.

FUNKCIJE

Pomoću višefunkcijskih tipki može se aktivirati / deaktivirati komunikacija s vanjskim panelom, otvoriti vrata, pokrenuti glavna kamera.

Sustav sadrži još i dodatne funkcije kao što su, svjetlost na stubištu, otvaranje drugih vrata, panični poziv i sl.
Uređaj posjeduje i digitalni izbornik za podešavanje glasnoće, izbor zvona, osvjetljenja, kontrasta i sl.
Uključena je i mogućnost prilagodbe osobama sa slušnim smetnjama.


iLOFT Telefon
je prilagođen za ugradnju u audio kitove, tanki hands - free uređaj bez monitora za komunikaciju s vanjskim panelom.

Integrirana digitalna audio tehnologija osigurava visoku kvalitetu komunikacije.
Moguća samo nadžbukna ugradnja.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.