Automat T.N. logoFermax KitoviU ponudi Fermax-a nalaze se kompleti prilagođeni različitim potrebama počevši od samostojećih objekata pa do zgrada neovisno radi li se o privatnim ili javnim objektima.
Svi kitovi sadrže sav potreban materijal za ugradnju, a ovisno o potrebi mogu biti audio ili video, te kompleti za samostojeće objekte ili zgrade.

Osim predefiniranih komponenti koje svaki kit sadržava, za svaki  komplet postoji mogućnost specifične prilagodbe potrebama u obliku dodatnih komponenti:

  • drugi ulaz,
  • dodatne kamere,
  • dodatni monitori i
  • telefoni..

Fermax nudi isto tako veliki izbor audio i video kompleta za zgrade do 24 stana ili digtalne modele do 199 stanova.

Video kitovi za samostojeće objekte
Video kompleti za zgrade
Audio kompleti za samostojeće objekte
Audio kompleti za zgrade

Kit Mini

One to One

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.