Automat T.N. logoFermax

Fermax

FEMAX je obiteljski brand podrijetlom iz Španjolske sa sjedištem u Valenciji.
Gospodin Fernando Maestre osnovao ju je 1949. godine i specijalizirao za dizajn, proizvodnju i  trgovinu Audio/Video portafonskih sustava i sustava kontrole pristupa.

Fermax - logo

Moto: FERMAX JE DOBAR POSAO

Opširnije...

Kitovi

Fermax KitoviU ponudi Fermax-a nalaze se kompleti prilagođeni različitim potrebama počevši od samostojećih objekata pa do zgrada neovisno radi li se o privatnim ili javnim objektima.
Svi kitovi sadrže sav potreban materijal za ugradnju, a ovisno o potrebi mogu biti audio ili video, te kompleti za samostojeće objekte ili zgrade.

Opširnije...

Katalozi 2018.

Ovdje možete pogledati kompletan Katalog Fermax proizvoda za 2018. godinu i/ili pojedinačno kataloge Spare parts, Door Lock i Duox.

Za pronalazak određenog proizvoda u katalozima možete koristiti opciju pretraživanja. Unosom šifre proizvoda dobit ćete izbor kategorija i stranica u/na kojima se taj proizvod nalazi.

Opširnije...

Kontrola pristupa

Fermax nudi više opcija kontrole pristupa, od samostojećeg do centraliziranog u izvedbama biometričkog čitača, blizinskih kartica ili privjesaka, šifrarnika, bluetooth čitača i RF daljinskih upravljača.

Opširnije...

Električne brave

Električne brave su uređaji instalirani u okvir vrata koji omogućavaju otvaranje vrata s portafona (kućnog telefona ili monitora).
Fermax u ponudi ima nekoliko modela, različitih mogućnosti, instalacija i napajanja.

Opširnije...

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.